Der sælges sexlegetøj i Danmark som aldrig før, hvilket må siges at være en tydelig fingerpeg om at danskerne i dén grad har taget sexlegetøj til sig, når de dyrker sex.

De fleste, der ikke er så garvede ud i at anvende sexlegetøj, gør ofte det at de begynder med noget, de kender i forvejen, og når man så bliver lidt mere erfaren på området, går man gerne over til de lidt mere avancerede ting.

I denne artikel kigger vi nærmere på tre forskellige sexlegetøj, som det nok ikke er alle, der har hørt om før. Det er nemlig tale om: penishylster, penisring og vaginapumpe.

Penishylster

Et penishylster, som også kaldes “penis sleeve”, er et hylster, som er lavet med henblik på at give større nydelse til kvinden, og desuden holde på mandens erektion.

Et penishylster fungerer på den måde at det forstærker effekten af mandens penis ved at den så at sige gør den længere og giver den mere volumen.

For manden føles det som om hans penis har fået foretaget en penisforlængelsesoperation.

Penishylsteret trækkes ned over penis, hvor det giver et stramt hold, som bevirker at manden kan holde sin erektionen langt længere til fordel for begge parter. For kvinden har det yderligere den virkning at hun kan nyde godt af den ekstra længde og fylde, som mandens penis opnår med penishylsteret.

Vaginapumpe – giver større nydelse for kvinden

En vaginapumpe er noget sexlegetøj / sexudstyr, som kan gøre kvindens vagina mere sensitiv og dermed give større nydelse ved samleje.

En vaginapumpe virker på den måde at man sætter den på vagina og bruger pumpen til at skabe et undertryk, så den hægter sig fast og øger blodgennemstrømningen i vagina betragteligt. Effekten af dette er at vagina bagefter vil være overordentlig følsom og samleje eller blot en berøring vil føles ekstremt intenst.

Vaginapumpen er specielt god for kvinder, som ikke har så let ved at opnå orgasme, idet den øgede følsomhed vil gøre det meget nemmere for kvinden.

Penisring – giver større nydelse for manden

En penisring er et stykke sexlegetøj, som på en yderst effektfuld måde kan give manden en hårdere erektion samt gøre at han kan holde den meget længere.

Derfor er en penisring ekstra god for de mænd, som døjer med rejsningsproblemer, da penisringen kan hjælpe med at få et bedre sexliv.

Man sætter en penisring på ved at fastgøre den ved roden af penis, hvor den effektivt formår at holde blodet i penis tilbage, hvilket har den virkning at erektionen bliver mere hård.

– Der kommer hele tiden nyt spændende sexlegetøj på markedet, så det er bare at give sig i kast med at eksperimentere med alle de forskellige slags sexlegetøj, der findes. Så får sexlysten helt sikkert et ordentligt boost plus at man får et bedre sexliv.