Vil du gerne i gang med at date på din mobil, og vil du gerne gøre det nemt for dig selv at komme på dates, kan du, hvis du har en god nok Oister dækning, komme i gang med det via disse få tips, som du kan læse herunder.

Langt de fleste mennesker dater via mobilen nu om dage, men du kan også sagtens finde dates via din PC. Find mobilt bredbånd priser her, hvis du ikke har godt nok internet til at finde dating sites.

1 – Vælg den bedste app

Først og fremmest skal du vælge den bedste app at date på. Der er kommet mange forskellige dating apps, og flere af dem henvender sig til niche grupper. Derfor kan du med fordel vælge en af de større apps, hvis du gerne vil have så mange muligheder som muligt, eller du kan vælge en niche app, hvis du eks. har en specifik seksualitet eller præference.

En af de bedste apps på markedet lige netop nu er Tinder. Her finder du tusindvis af danskere, og du kan også bruge den i udlandet, da appen er udbredt internationalt.

2 – Gør noget ud af din profil

Dernæst er det naturligvis også vigtigt, at du gør noget ud af din profil, når du får oprettet dig på en tjeneste som eks. Tinder. Skriv en god tekst om dig selv, upload nogle gode profilbilleder, så folk kan se, hvem du er.

Ikke fordi du skal ud og have det helt store photoshoot, inden du kan lægge dine billeder på Tinder, men læg ganske almindelige, pæne billeder op af dig selv, hvor du ser godt ud, og som afspejler hvem du er. Og læg gerne et tidssvarende billede op af dig selv, som passer med den måde, du ser ud på i dag.

3 – Kommuniker ordentligt

Sidst, men ikke mindst, er det meget vigtigt, at du kommunikerer ordentligt, hvis du gerne vil have folk med på dates. Du kan meget hurtigt finde ud af, hvor god du er til at kommunikere med mængden af dates, du får ud af at være på tjenesten.

Vær høflig, venlig og interesseret i den anden person, når du skriver med vedkommende. Så kan det ikke gå helt galt, når du bevæger dig ind på en app som Tinder.Det er også meget nemt at have med appen at gøre, når du først åbner den. Den er nem at lære at kende.